Wsparcie

World Money centrum pomocy

Jak zamknąć Konto Wirtualne?

Wirtualne konto jest powiązane z Twoim Portfelem World. Jeśli nie jest już potrzebne, możesz je zamknąć za pośrednictwem World Money. 

Zamknięcie Konta Wirtualnego oznacza, że konto nie będzie już przyjmować wpłat i będziesz musiał utworzyć nowe, jeśli chcesz ponownie otrzymywać wpłaty.

Instrukcje zamykania konta wirtualnego

  1. Stuknij ikonę swojego profilu, aby wyświetlić stronę Ustawienia. 
  2. Wybierz konto, które chcesz zamknąć, klikając przycisk Szczegóły. 
  1. Wybierz trzy kropki.

  2. Kliknij Usuń konto.

  3. Pojawi się komunikat informujący, że po zamknięciu konta wszystkie przychodzące wpłaty bezpośrednie zostaną zwrócone. Stuknij Tak, aby potwierdzić.

Po zakończeniu procesu zobaczysz komunikat potwierdzający.

Ważne informacje

  • Po zamknięciu Twojego Konta Wirtualnego nie będzie można go ponownie aktywować.

  • Jeśli chcesz ponownie otrzymywać płatności, musisz utworzyć nowe konto.

  • Oczekujące przelewy wysłane na zamknięte konto nie powiodą się i zostaną zwrócone do nadawcy.


Tłumaczenia mogą się nieznacznie różnić od oryginalnej treści w języku angielskim. W przypadku jakichkolwiek rozbieżności, dla uzyskania najdokładniejszych informacji zalecamy zapoznanie się z angielską wersją artykułu.

Udostępnij

Czy ten artykuł był pomocny?

Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 39 z 54

Odkryj sieć prawdziwych ludzi.

Przejdź do World Money.